22 februari 2012

Project Life I fredags kom äntligen mina Becky Higgins Project Life produkter som jag beställt! Vilken lycka!!:) Jag gick hela dagen och väntade och vid 15-tiden dök en UPS kille upp med ett stort paket till mig. Jag är så nöjd med mina inköp! Detta kommer att bli ett så roligt projekt!!


 Jag beställde Turquoise Core kit och en massa olika plastfickor. Jag har ett svart American Crafts album som har legat här hemma länge som jag tänkte använda till projektet.

Min första vecka är jag redan klar med...jag hoppade på v. 7 på en gång för att inte halka efter mer...de andra veckorna som redan varit får jag sätta ihop när tid finns. Jag gillar verkligen detta med att scrappa i uppdelade plastfickor. Jag har i många år gillat att göra små ATC-kort och annat smått och detta påminner om det. Min tanke är att jag lägger ner så mycket eller så lite tid som jag har lust med för varje vecka.

Förra veckan var det Alla hjärtans dag så då tog jag en massa kort och många av dem ville jag ha med i albumet, så jag löste det genom att lägga till en extra plastficka i 12 x 6 inch.

Här är hela uppslaget för vecka 7...
Här är den vänstra sidan med den extra insatta sidan på 12 X 6 inch...


...och här är den högra...


Några detaljbilder...
Jag kommer att både använda mina journalingkort som jag har köpt och en massa spillpapper. Detta är ett utmärkt sätt att bli av med en massa smått man spar på. Dessutom finns det en hel del journalingkort att ladda ner gratis från nätet för att skriva ut själv.

Nu säger jag go´natt!

7 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Åh va underbart! Jag är ganska så avis på dig som har köpt kitet;-)
Sååååå fin sida också
KRAM!!!

Cattis sa...

Åååh..så inspirerande!! Detta vill jag också göra!! =) Snyggt!

Aase sa...

Så mysigt med dessa project life som ploppar upp på bloggar runt omkring, jag avstår i år och försöker fylla på barnens album i stället.... De där gamla fotona som legat sedan slutet av 80 - 90 talet :)

Kram

jenny/e.j.m sa...

Men åh så fint. Det skall bli så kul att göra dessa sidor.
Syns på lördag=)

Kram
Jenny

Zima sa...

Va kul att kunna scrappa lite mer vardagligt med det här Project Life. Härliga bilder och fina journlaing kort. Snyggt och kul att ändå kunna piffa till och göra allt lite mer personligt. Blir sugen på att starta upp med PL jag med... :)

Bella sa...

Åhhh!! Vad fint!
Det vill jag också hoppa på, men med tanke på priset, så får jag nog vänta tills jag har pluggat färdigt och har en lön ingen.
Tack för inspirationen!!

/bellis4 på SS

Teres sa...

Har precis fått upp ögonen för det här med project life och inser att det verkar super skoj. Så nu blir jag ju nyfiken på vart man hittar dom där journalingkorten som du köpt samt plastfickor 12x12 som är uppdelade? Har du beställt i någon svensk webshop?

Ska spana vidare i din blogg nu, vilket var oförskämt länge sedan. Hanmnade direkt i det här inlägget när jag googlade på project life.

Kram/ Teres

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails