24 juni 2009

Scrappar...

Vilken högsommarvärme det har kommit nu efter midsommar! Att vara höggravid i denna värme är otroligt svettigt och jobbigt. Det är inte mycket som jag orkar göra. Har suttit en massa vid pysselbordet i väntan på att bebis ska komma. Forumet Svenska scrapbooking har Cyber Crop denna vecka med en massa skisstävlingar. Jag har snart gjort alla utmaningar...:)

Så här har jag tolkat Ankis skiss...
Tjingeling i värmen!

5 kommentarer:

Therese sa...

Hej! Först måste jag säga att jag älskar din blogg (Även din gamla, det var den jag hittade först idag:) Vilka kort du gör! Måste fråga en grej- hur gör du de "suddade" kanterna på korten? Som här http://helenspyssel.blogg.se/2008/january/pappa-60-ar.html# och när du färglägger en del stämplar ser det också "suddat" ut på något sätt... Är väldigt nyfiken!:) Keep up the good work!

Hegu sa...

Therese: För att få en suddig kant runt ett motiv så använder jag Fluid Chalk som är som en liten torr stämpekldyna. Stämpelmotiv som du tycker ser lite "suddiga ut" är färglagda med bl.a. torr chalks som ser ut som en ögonskugga.

Jag hoppas att du blev lite klokare av mitt svar!:)

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Tack för din söta kommentar!
Åh vad vackert du skapat, himla bra tolkat! Åh vad spännande att sitta och vänta på bebis :) Men förstår att det är jobbigt nu när det är så varmt! Lycka till med allt! ♥
Ha en toppen dag!

Therese sa...

Aha! Ska kolla de i stämpelbutiken. Bor för övrigt inte långt från Floda och såg att KOrtmakaren har butik där... får åka dit på utflykt någon dag:) Tack för kommentaren på bloggen, från både mig och Zelda:) Håll ut i värmen!

Yoli Design sa...

Åhh vilken härlig tolkning av skissen... Den var lite klurig tyckte jag... men du fixade ju det superbra!! :D

Kraaaaaaaaaaaaam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails