23 mars 2011

Livet är fyllt av glädje

Idag har det varit vår i luften...sköna vindar och sol...sååå härligt!!

Under mars/april har jag ett gästdesigner uppdrag hos Creativica -scrapbooking i Uddevalla. Denna layout i lite vintagestil har jag gjort åt dem. Jag älskar detta foto på Ellen från i somras.

Jag har ruggat upp alla papperskanter och färgat in dom med en brun stämpeldyna. Jag hittade en gammal kortlek här hemma och valde ut klöver 5 eftersom Ellen är 5 år på bilden. Även spelkortet har jag ruggat upp i kanten och färgat in med en stämpeldyna likaså pappersblommorna och de små alfabetsstickers som jag använt.

Ordet glädje är gjort med stora alfabets stickers som jag satte fast på layouten och duttade med en stämpeldyna över allt. Därefter drog jag bort bokstäverna…det blev en fin och lite sliten effekt tycker jag.

Ett fint band med en knut fick dekorera layouten samt några små halvpärlor. Runt hela layouten har jag stämplat med en härlig rutmönstrad Clear stamps.

Nu väntar sängen...go´natt!

4 kommentarer:

Cattis sa...

Verklingen en glädjefull layout! Underbart foto!=)

Sara_80 sa...

Vilken läcker layout! Jag gillar hur du gjort rubriken. Hoppas allt är bra med dig! :)

Kram Sara

Anonym sa...

GORGEOUS layout! That is a terrific picture of Ellen, and it looks wonderful with the browns and creams. Such a rich vintage feel to this!

Zima sa...

Härlig layout! Fina färger och smart idé med bokstäverna! Och fotot är underbart! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails