8 mars 2011

Kärlek varje dag

Jag måste erkänna att jag hann inte med så mycket pyssel i helgen för det var ju mässa samtidigt och där bland alla 16 butiker kunde man nog gå hur länge som helst för att titta och inspireras av allt och naturligtvis handla också. Sen var det ju också en massa trevliga scrapkompisar som jag vill prata och umgås med...

Men en layout fick jag klart samt ett minialbum och en nästan färdig layout som bara måste få en titel här hemma.

Denna layout är gjord efter en skiss som vi fick på träffen...Papprena och bandet kommer från ett Mollykit, fjärilarna och Misten köpte jag på mässan.


Det är sällan jag scrappar i färgen lila men jag måste säga att jag gillar den färgen mer och mer speciellt i kombination med orange. Vet ni vad...jag har blivit helt tagen av att använda Mist...ja, jag vet att jag är lite efter...;)

Köpte en hel del flaskor med Mist på mässan och lite annat också...alla inköp kom inte med på fotot det saknas några saker...


Jag är så stolt att jag höll mitt löfte att inte köpa med mig ett enda papper hem. Det var sååå svårt att låta bli och jag fick blunda för alla fina ställ med papper som fanns på mässan...men jag lyckades trots allt fint! Nu ska jag använda alla mina gamla papper som finns i samlingen här hemma...visst är jag duktig!?;)

Titta in här så får ni se vart jag är gästdesigner under mars/april...

8 kommentarer:

Sara_80 sa...

Vad vacker din layout är kan inte sluta titta..:) Så roligt att få träffa dig också, vet att jag varit inne på din blogg innan och kikat på allt fint du gör.
Ska bli kul och se vad du hittar på med misten! ;)

Kram Sara

A'laEmmeli sa...

Layouten är sååå vacker! Jättehärlig färgkombo!! Måste säga att jag är riktigt impad av dig som inte köpte ett endaste papper, förstår inte hur du lyckades! Jag har hundra eller kanske tom tusentals papper men köpte ändå på mig massor - jag kan inte låta bli alla härliga nya papperskollektioner, måste verkligen ligga i och scrappa järnet nu så att jag kan använda upp lite! :D

Stort Grattis oxå till Gäst-DTplatsen, ska bli jättekul att se vad du hittar på för fint!! Kram Emmeli

TesaB sa...

Tack för senast! :) Det var superkul att träffas! Hoppas det blir fler gånger - typ i april hos Scrap-Perra!!!

Din layout är helt makalöst fin, du rockar misterna! :):):)

Kathy and Lucky sa...

What a lovely page and the pictures so touching.

Jeanette (Forest Ranger) sa...

Oh how sweet! The picture is precious and your layout is fantastic!!!

Sofia sa...

Tack för senast! Längtar redan till nästa träff!
Din LO blev så fin! Jättefin färgkombo och fotot är ju helt underbart! Lila är verkligen härligt och jag är så glad för att det äntligen börjar komma lite vackra lila papper!
Det blir Gävle för mig 16 april. Ville du ha lite shopping utförd? Jag ska iaf till Dollarstore, så det är absolut inget problem att handla. :)

Karin sa...

Wow, vilken fin LO! Underbara färger. Låter som du haft en fantastisk helg.

Anonym sa...

Such a precious photo, Helen! We moms hardly ever get to be in the picture because we're always behind the camera. This is one to treasure. Gorgeous layout -- the colors are so striking, and I love the sweet butterfly accent.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails