30 oktober 2010

Laserfrossa

Jag fick ett erbjudande från Laserfrossa om att kvalitetstesta deras stämplar! Jag tackade så klart ja och fick välja en stämpel som de producerat. Jag har gjort två kort och en layout med den fina ängelstämpeln som jag fick.


Laserfrossa hjälper dig att fixa stämpeln - om du har motivet! Vår ide är att göra de personliga stämplarna som inte finns att köpa. Den text Du vill ha. Motivet du vill använda. Vi kan ordna stämplar med t.ex. din egen handstil. Stämpla och det ser ut som du skrivit för hand!

Jag tycker det är bra kvalité på stämpeln. Det är ett bra gummi och den är fint och djupt utskuren vilket gör att det inte blir en massa kladd av stämpelfärg utanför på kanten. Stämpeln har fina detaljer och det blir ett mycket bra tryck.


På det första kortet färglade jag motivet med mina Copics och med stickles. Det blev läckert tycker jag! Den blå bakgrunden gjorde jag med torrchalks. Den bruna kanten färgade jag in med en brun distressdyna.


På det andra kortet lät jag stämpelmotivet bara vara som det var...stämplat med svart ink. Det behövs inte så mycket för att stämpelmotivet är så fint och detaljerat i sig självt...


På layouten testade jag att embossa stämpelmotivet med silverfärgat embossingpulver. Det blev superfint! Passade även på att embossa hela kanten runt layouten...


Nu blev jag jättesugen på att beställa en egen stämpel från Laserfrossa...ska bara tänka ut vad jag skulle vilja testa...ett fotografi kanske...ett gammalt i vintagestil...kanske ett på min mor som barn...


Här hittar ni de andra fyra tjejerna som blev utvalda att få testa en stämpel från Laserfrossa...

http://vildaella.blogg.se/


Vill du vinna ett presentkort hos Laserfrossa på 50 kr som kan användas när du själv vill beställa en egen stämpel? Lämna då en kommentar till detta inlägg så drar jag två glada vinnare fredagen den 5 november.

Lycka till!

10 kommentarer:

Linda Horn sa...

Vilken ljuvlig liten ängel!! Syns att det är bra stämplar, sååå fint tryck det blir. Vill ju gärna vinna ett presentkort!

Christina / Synål / Stina sa...

Vad kul att få var testare,. Och så underbara saker du gjort
Jag tar gärna en lott.
TACK

TN Granny sa...

Helen,
"Your cards are lovely and your coloring is amazing. Keep up your great work.
Big Stampin hugs,
Jeanine

Zima sa...

Vilka härliga kort! Gillar dina färgsättningar, som vanligt! :)

Och stämpeln verkar vara väldigt detaljrik - och fin, så jag är gärna med i utlottningen.

Elwa sa...

Nu har jag besökt de andra och gillat grankvisten och tomten, men jag får nog säga att ängeln var grädden på moset! Så jättefin den är! Du har gjort fina alster med den...
Jag är gärna med i utlottningen, eftersom jag vet att Laserfrossa har bra stämplar.

NHL sa...

Dånar! Så fin stämpel!!! Väldigt fina saker du gjort med den också! Ja, jag har också länge velat beställa en stämpel, men det har inte funnits möjlighet till det.

Elina sa...

Det är så roligt att se flera olika alster med samma stämpel på! Jag är gärna med i utlottningen.

Cath. sa...

Vilken fin stämpel, och härliga alster du gjort! Kramar!

annkan sa...

Det var en riktigt fin ängel- och vad kul att se den i flera olika tappningar!Mycket fint har du gjort. :-)

Klart att jag gärna vill ta en lott.

Hobbydraken sa...

Jag tar också gärna en lott, vem vill inte få chansen att vinna ett presentkort när dom har så vackra stämplar!?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails