27 augusti 2009

En liten bok


Härom natten satt jag uppe en stund och pysslade snabbt ihop ett bidrag till Hobbyhusets BIA utmaning. Det blev en liten anteckningsbok som ska handla om Siri. Där i är det tänkt att jag ska skriva ner saker som är värda att minnas...till exempel när hon började le och skratta mot oss...hur hon utvecklas och frodas...för minnet är ju så kort och sen när man sitter där och scrappar en sida så har man glömt när saker och ting skedde.

Jag skar vanliga kopieringspapper i fyra delar med min DreamKuts och en fram-och baksida av cardstock. Innan jag hålade sidorna och band ihop dem med BIAn så dekorerade jag framsidan. Allt skulle bara ha tagit en halvtimme om jag inte hade gjort en massa misstag. Tänk att jag alltid gör samma fel när jag använder BIAn...att jag aldrig lär mig! Nu tog det en timme istället och sen somnade jag gott i sängen.

Det gäller att pyssla fort när man inte har så mycket tid... ;)

Tjingeling!

2 kommentarer:

Laila sa...

Den vart himla fin. Tycker jätte mycket om färgerna och notpappret.

Tänk om jag kunde lära av dig! Att pyssla snabbt. Att göra det på en timme skulle jag aldrig ha klarat! *himlar med ögonen* Ska hålla på och fnula runt så himla mycket...

Anna S sa...

Åh, vad mycket fint du gör! :) Har just tagit mig en liten kik här i bloggen via scraplyckans forum. Hittade massor att inspireras av!

Vilka fina bilder du har lagt in på dina döttrar. Så underbart söta! :)

Ha det fint!
Kram Anna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails