12 november 2010

Önskeboken


Idag tänkte jag visa en bok som jag har gjort. Det är en önskebok inför julen. Tanken är att var och en i familjen ska rita, klistra in bilder och skriva sin önskelista i den. Den ska stå på bordet i vardagsrummet så att tomten lätt hittar den när han smyger in här...

Jag har dekorerat med fina juliga papper, polkgrisrandigt snöre, biljetter från Tim Holtz, ett gammalt bokmärke, självhäftande snöflingor, bling och bokstäver.

God Jul-stämpeln jag har använt kommer från Vilda Stamps. Alla papperskanter har jag "ruggat upp" och färgat in med en brun Distress ink.

Allt material finns i butiken Scrap & Tryck i Vedum förutom bokstäverna, notpappret och det gamla bokmärket som jag hittade i en låda här hemma.


Förra året gjorde jag denna bok som blev mycket omtyckt av stora tösen. Senast igår tog hon fram den och tittade vad hon önskade sig av tomten förra året.

Gissa vad vi ska göra i helgen...jo skriva önskelistor!:)

Trevlig helg!

5 kommentarer:

Hege sa...

Vilken kul ide'. Just önskelister brukar man ju aldrig spara på. Men gör man en liten bok om det så måste det var jätteskoj att titta tillbaka i dessa sen.
Ha en trevlig lördag med önskeliste-skrivande.
Kram Hege

Pillan sa...

Vilket härlig bok för önskningarna!!

ingba sa...

Kul idé och vad snygg du har gjort den med massor av detaljer.

suscu sa...

Vilken fin önskebok till julen. själv håller jag på med en dream book.

Chris_P sa...

Guuuud så fint!!! Och vilken trevlig idé!!! Undrar om jag hinner göra en sån....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails