5 november 2010

Gästdesigner november

Under försommaren när Scrap & Tryck i Vedum hade sin Cyber Crop hade jag den stora turen att bli Scrap & Trycks Junimästare 2010! Den fina vinsten var att få gästdesigna hos Scrap & Tryck i en månad. Det är jag mycket glad över! Jag kommer att under fyra fredagar visa i Scrap & Trycks blogg vad jag har gjort av materialet som jag fick i mitt gäst dt-paket.


Idag tänkte jag visa en tändsticksask som jag har altrat. Jag har klätt den med ett fint prickigt mönsterpapper och färgat in alla kanterna på asken med en brun Distress ink. Till att dekorera asken har jag använt ett fint gammalt bokmärke (liknande bokmärken finns i shopen), ett fint band, lite blad och bling. Texten god jul är ett självhäftande textband. Allt material finns i butiken, likaså tändsticksasken.Idag är det en härlig höstdag och hela familjen är ledig och vi ska åka en sväng till Tekniska museet för att bl.a. se utställningen LEGO-frossa och äta en god lunch i deras restaurang.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

What a lovely project, Helen! This would make a wonderful Christmas decoration, or even a sweet little gift! Congratulations on your Guest Designer spot -- you so deserve it! Hope you had a wonderful time at the Lego exhibit with your family. :-) Hugs, Deedee

Sandy sa...

So very pretty! I love the vintage feel of your project with the candle. BEAUTIFUL!

TN Granny sa...

Helen,
I love the idea since I love candles. Your vintage design is just beautiful.
Stampin hugs,
Jeanine

Softpencil sa...

What a gorgeous work Hegu! I love the vintage feel! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails