17 augusti 2010

Sweet Möja

Redan tisdag kväll...

Jag håller på att rensa här hemma...var kommer allt "skräp" ifrån? Vi kör låda efter låda till min kära mor som har som intresse att sälja på loppis. Det tar liksom aldrig slut...

På fredag kväll får jag tre gamla klasskompisar på middag så nu gäller det att få lite ordning här hemma. Tur att Ellen är ledig på torsdag så att hon kan hjälpa mig lite. Slog mig att det är första gången på väääldigt länge som jag och Ellen ska vara ensamma hemma i några timmar. Det ska bli kul!

I kväll tänkte jag visa en svart/vit layout med min härliga systerdotter...Det är en layout i storleken 8x8. Jag älskar min systerdotter Möjas härliga stil!! Detta kort är taget på Annandag jul...hon har retrotopp, ballerinakjol, värsta glitterdiscobyxorna och Spidermanstrumpor! Vilken härlig blandning!!!:) Allt material kommer från Scrapmoment.com förutom den lilla vita blomman. Istället för mönsterpapper har jag använt journalingkort samt en av min DT-kollega Lindas snygga freebies. Själva fotot har jag gnuggat med ett blött sandpapper för jag ville bara att Möja skulle synas på kortet...inte allt annat runt omkring.

Ni har väl inte missat att Scrapmoment.com har öppnat efter sommarstängningen! Just nu är butiken full av nyheter och rabatt på vissa varor...missa inte det!

8 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Åh vad läckert det blev med fotot.
Detta måste jag testa ngn gång.

Kram
Jenny

Softpencil sa...

What a sweet layout Helen!!! I love every detail you used :)

Mahlin78 sa...

Grymt snyggt att sandpappra fotot! Måste jag testa nån gång :-) Ska själv ta en rensning av garderober och vindsförråd i nästa vecka när jag har semester själv ;-) Då ser inte maken hur mkt jag slänger *haha*

Anonym sa...

Kul! Att Möja fick vara med på ett hörn. / J

Karolina/karehed sa...

Vilken fotomodell du scrappat om! :-) Det blev en riktigt cool effekt på fotot. Det ser ut som hon står framför.
Kram Karolina

TesaB sa...

Supersnyggt!!! Blev så häftigt med det sandpapprade fotot!!!

Kanten du frågade efter är en MS punch - Double Loops (http://shop.textalk.se/se/article.php?id=4895&art=3039255)där jag klippt bort den yttre raden. Men det finns en Ek success punch som ger den enkla raden redan från början. Men eftersom jag har köpstopp... LOL!

Karin sa...

Trevligt att titta in här hos dig! Wow, vilken häftig LO du gjort. Gillar hur du trixat med fotot!

Lousan sa...

Jättefin Lo!
Det där med sandpapper måååste ju bara testas. Smart! :)
Kram Lousan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails