6 augusti 2010

Mollys Scrapbooking

I början av veckan fick jag hem mitt första kit från Mollys Scrapbooking. Det var ett underbart kit med många fina papper och dekorationer. "Lata sommardagar" heter kitet och det var ju ett passande namn!:) Extra kul tyckte jag det var att papprena kom från olika tillverkare.

Bilden är lånad från Mollys Scrapbooking.

Jag blev sååå pysselsugen så jag satte genast igång att scrappa. Under veckan har jag gjort 8 layouter med i stort sett bara material från kitet. Jag plockade fram en massa fina sommarbilder från förra året och det kändes riktigt roligt att scrappa dem.

Med i kitet kom det en utmaning som löd...

"För er som har kitet kommer här utmaningen den här månaden. Ni har hela augusti på er att skapa. Utmaningen den här gången är att skapa en LO, kort eller något altrat som förmedlar känslan "Lata Sommardagar". Det ska synas att du använt augustikitet men du får självklart lägga till egna saker på ditt alster."Här kommer min första layout och mitt bidrag till utmaningen...

Visst är det härligt med lata sommardagar då man gör ingenting...på sin höjd plockar man smultron och trär på ett strå...:)

De små runda söta bokstäverna var mitt pris från Mollys Scrapbookings "Stora skattjakt"!
De passade bra här...


Jag pillade bort de söta frimärkena som satt på paketet som kitet kom i...ett hamnade här som en liten dekoration.


Välkomna tillbaka imorgon då jag tänkte visa layout nummer 2 gjord av kitet...

2 kommentarer:

Lilo sa...

Åh! Vilken fantastiskt fin layout!!! Gillar massor!!! Extra mycket gillar jag att du är lika tossig som jag och tar tillvara frimärkena! =) KRAM!

Zima sa...

Härlig LO! Gillar färgerna och de där små detaljerna som du är så bra på! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails