5 april 2011

Mer påsk

Den här veckan fortsätter vi på Kortmakarens blogg att visa inspiration inför påsken med Kortmakarens egna stämplar och stämplar från Hero Arts.

Idag ska jag visa en liten flaska jag har altrat. Tanken är att jag ska ge bort den istället för ett påskägg. Först stämplade jag Wilma som påskkärring, färglade stämpelmotivet och klistrade sedan fast det på flaskan med dubbelhäftande tejp.
Jag färgade in en Manilla tag med Distress Ink Pad med hjälp av en Ink Blending Tool. På tagen stämplade jag med Glad påsk 2 som jag klippt isär för att kunna variera stämplingen av texten. Till sist knöt jag fast tagen runt flaskan med ett vitt spetsband och dekorerade med några blingstenar.Denna vecka har jag även gjort ett enkelt påskkort med hjälp av stämpeln Ägghalva, Glad påsk 2, en vacker spets och några blingstenar. De stämplade ägghalvorna klippte jag ut och den ens satte jag lite framför den andra med hjälp av 3:D kuddar.
Nu hoppas jag att ni blivit riktigt inspirerade att skapa lite inför påsken!


2 kommentarer:

LenA sa...

I min blogg finns ett litet TACK till dig för all inspiration du delar med dig av!
Kram Lena

Scrapmoment Hellen sa...

Oj så fint du har gjort! Tittar in ofta men e tyvärr dålig på att lämna kommentarer... men jag är här!!! Här ett tips på ursöta grejer å tyger!

http://mrsbaoblog.blogspot.com/2011/04/kopa-tyg-you-like.html

Underbart gulliga tyger! I din å
Lindas smak! :)

En kompis här i Taiwan som säljer kolla in hennes blogg, sytjej till sytjej.

Sköt om dig!!!

Kram!
//Hellen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails