3 maj 2010

Kortmakarens mara

I lördagsmorse var jag uppe med tuppen för att ta tåget till Floda. Vi var 60 stycket scrappande tjejer som träffades och scrappade hela dagen. Det fanns bland annat tio roliga utmaningar för både kortmakare och scrappare. Fina priser delades ut och Kortmakartjejerna hade en massa utlottningar. Jag tror alla vann minst två gånger var! Kortmakarens sponsorer denna dag var: Reprint, ScrapHouse, Penny Black, Hero Arts, Fujji Direkt, Heidi Swap och Making Memories.

Dessutom fick alla en rosa påse med en massa fint i som välkomstgåva!


Jag hade en sååå rolig dag! Det var kul att få träffa alla tjejer från Kortmakaren och få kramas lite dessutom hade jag väldigt trevliga bordsgrannar!:) Jag hann med att göra ett ATC-kort och tre layouter. Det kände jag mig nöjd med!

Tusen tack Kortmakartjejerna för en jättetrevlig Mara!!! Ni organiserar alltid så himla bra och det känns alltid så superroligt att träffa er alla!!

Tusen tack även till Sara som lånade ut sin soffa till mig under natten och bjöd på frukost på morgonen! Tack vännen!!

Nu ska jag gå och sova för jag är fortfarande riktigt trött efter min resa...4 kommentarer:

Scrapmoment Hellen sa...

Ser helt underbart ut! Lyckos dig! I höst skall jag hålla en kurs i scrapbooking här i Taipei... du kanske har några bra tips på do and don't:s.

kram på dig!
//Hellen

kusin Therese sa...

Jag saknar er!

Sara-SaGam sa...

Det var så roligt att ha dig här!

Maria sa...

Verkligen trevligt att få träffa dig irl. Jag har haft tur som nu har fått träffa alla i teamet.
Jag bara älskar ditt babystudentkort och undrar varför inte jag kom på den geniala idén:O Jag har redan liftat:) Tack Helen!!

På återseende, om inte här så i forumet eller varför inte i sommar på mässan i Kungsbacka.

KraM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails