7 maj 2010

Blåsippan

Denna månad är det min tur att få vara gästdesigner hos JP hobby. Jag känner mig så glad och tacksam över att ha fått detta förtroende av Pia och designteamet! Tack så jättemycket!!!

Jag fick hem ett helt underbart paket med massor av fina saker att skapa av. Bland annat dessa underbara papper från Maja Design som jag har använt till denna layout.

Visst är det härligt att våren äntligen har kommit! På min promenad för några helger sedan fann jag dessa blå skönheter. Det är något speciellt med blåsippor!!

Tagsen var beiga från början men jag färgade in dem med en brun Distress Ink dyna. Likaså blomman och bladen. De var vita från början men de färgade jag också in med Distress Ink i blått och grönt. Blomman fick också lite Mist på sig för att glänsa lite.

Bilden med blåsippeflickan har jag scannat in från en gammal sångbok jag hade som barn. Den scannade bilden klippte jag ut och klistrade fast på layouten.

I metallskylten klistrade jag ett litet hjärta...mer än så behövs inte tycker jag.

Allt material kommer från JP Hobby förutom de små vita bokstäverna och den gula bradsen som jag hittade här hemma i en låda.

Kika in på JP Hobbys blogg på söndag så får du se vad mer jag skapat av det fina kitet...

2 kommentarer:

Yoli Design sa...

läckert läckert tjejjen!! :D

Kraaaaaaam

Vaktmästarn sa...

Jättefint kort! Fina färger, och blåsippor är en favorit... Tittar gärna in hos dig igen, det var väldigt inspirerande att titta på allt du skapat!

Kram Outi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails