7 maj 2009

En ny stämpel


Det var länge sedan jag köpte en stämpel från Magnolia. Jag har varit lite trött på dem och har tyckt att de har sett lite konstiga ut. Men så fick jag se denna underbara Tilda som fjäril i en blogg jag besökte (har glömt var) och kunde inte motstå henne. Hon är så söt och det verkar som om Magnolia har ändrat på ansiktsformen för denna ser inte konstig ut...

6 kommentarer:

Sara sa...

Jag har också varit lite trött på dem.. Men håller med, hon var verkligen underbar!
/ sara

Veronica sa...

Hej!
Ja som du vet så är inte jag trött på dom! *skratt*

Men du! vilket fint kort! Somrigt och glatt.

Jag har nu tackat nej till scrapmaran för min son ska ha sin första fotbollscup! Och det ska bli ännu mycket roligare att gå och titta på.

Jag hoppas också att vi ses snart!

Ha det gott med din fina mage!

kram kram,
Veronica

Elina sa...

Den där tycker jag också är riktigt söt!

Jenny Bergvall sa...

Hej Helen!
Ja ghar tänkt jätte mkt på dig den senaster veckan. Undrat hur du mår och hur det går för dig med graviditeten. Och så blev jag sååå glad att höra av dig på min blogg.
Hur mår du? Hur mår magen? Kram Jenny

Mariana sa...

Det här blev ärligt talat min första köpta magnoliastämpel... är ju nybörjare men den här gick inte att motstå, helt bedårande... dina kort var superfina... vi ses på skapa... Kram Mariana

zizzi sa...

Vad fin din blogg är!!!!! Korten och dina skapelser är alltid lika fina. Hoppas allt är bra med bebben och dig och övriga familjen. Här mår vi bara bra!
Kram på dig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails