22 maj 2009

Blog candy!

Jag firar min nya blogg med att lotta ut lite "Scrap Godis". Alla får vara med i utlottningen! Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vad du tycker att en bra scrapblogg ska innehålla.

Ni har fram till och med söndag den 24/5 att lämna kommentarer. Måndagen den 25/5 får Ellen hjälpa till att dra en vinnare...

Jag ser fram emot många kommentarer! :)

41 kommentarer:

Melin000 sa...

Jag tycker att en bra scrapblogg ska innehålla fina loer och kort, gärna också tutorials och tips eller tips om tutorials.

Anonym sa...

Jag tycker en bra blogg ska innehålla många roliga tips på vad man kan göra inom scrapbooking. Olika tekniker och gärna sånt man kan göra själv. Kul också att se olika material man kan använda sig av.
ninaerica

wildärtan sa...

Hej!
Vilken blog candy du bjuder på!!!
Ja, en scrapblogg ska innehålla alster, förstås, men oxå gärna tips eller tutorials som inspiration för andra att störta in i sina hörnor och testa.

Ha en underbar vecka!

Catrin Andersson (Lillstrumpa) sa...

Jag tycker en bra scrapblogg ska inne inspirerande alster av olika slag, kort, LO, altrat m.m. Gärna tutorials, förvaringstips. Andra trevlig länktips.

Helen sa...

Jag vill gärna att en scrapblogg ska innehålla kort inspiration, gärna ovanliga former, format och vikningar. Jag vill också gärna bli inspirerad av olika altrade saker.

Mimic sa...

En bra scrapblog ska självklart innehålla massa skoj att titta på och inspireras av men också mycket själ och hjärta från den som skapar!

Nu ska jag kika vidare i din nya fina blogg! =)

Karen sa...

Förutom det som alla redan sagt - alster, tutorials, materialtips - så vill jag se var du skapar - din scraphörna helt enkelt. Gärna med förvaringstips och idéer för hur man ska inreda. Jag har själv dåligt med utrymme och vill använda ytan maximalt, tycer det är superkul att se andras "hörnor".
Lycka till med din nya blogg!

Gunsan sa...

Jag gillar skisser och tolkningar därav!

Uzaan sa...

en bra scrapblogg tycker jag ska innehålla inspirerande LO:s o kort, bra tips och idéer, gärna skisser,

Meri(txell) sa...

Åhhh, så mycket och så fint du har gjort på sistone!! Tack för din kommentar i min blogg, ja, det ska bli jättespännande. Vår lilla bebis kommer i oktober, så vi har lite kvar fortfarande! Jag såg nu att har bara 43 dagar kvar... Gud, så spännande!!!! Hur mår du? Många kramar så hoppas vi ses snart, kanske på Skapa i juni? Kram, Meri

Nelle/ Hobbydraken sa...

Börjar med att gratulera till din vinst på AoS CC!! En bra scrapblogg tycker jag ska innehålla Inspirerande Alster, skisser, utlottningar, tävlingar, tips och trix. Och viktigast av allt:
Dagliga uppdateringar!
Kram Nelle

Michaela sa...

Wow va mkt fint du lottar ut!!
En scrapblogg ska innehålla de alster som bloggägaren har skapat, tips och idéer, nån utmaning nån gång kanske.

kram

Julhuset sa...

En bra scrapblogg ska uppdatera ofta med allt kreativ som kommer från ägaren. Jag gillar förvaring, förvaring och lite mer förvaring.

Härligt Scrapgodis du bjuder på.

Petraso sa...

en scrap blogg ska spegla den som skapar den ... både lyckade saker och misslyckade projekt och stökiga pysselbord och Tips på roliga saker och andrablloggar och shopping tips!!

Ser kanonfin ut din blogg!!!


kramis!

Ingalill sa...

Jag tycker att en bra scrap-blogg ska innehålla mycket bilder på layouter, kort och om du scrappar/altrar andra saker. Sen får den gärna ha lite tips på tekniker, tutorials och dyl. Samt uppdateras ofta!

HelenaN sa...

Hej, hej Helen! Vilken fin blogg du har :)
En scrapblogg ska innehålla de alster som ägaren gör, kanske lite tips o trix, nyheter man hittat el annat smått o gott.
Kram från Norr!

sara sa...

En bra blogg skall innehålla inspiration av LO. Gärna att man scrappar ngt anorlunda ngn gång. Tips och trix . Info om material ifall man fastnar för ngt så vet vad man skall leta efter.

Maria sa...

En scrapblogg tycker jag ska vara inspirerande. Absolut med information om material och metoder som används. Och så ska den spegla scrapparen själv. Gärna ingående bilder ifall man har gjort något nytt i teknikväg så man som läsare kan lära sig något. Alla nyinköp tycker jag bör fotas och läggas ut. Sen tycker jag också att alla blogginlägg måste inte handla om scrap det är kul att läsa om livet runtomkring.
Jag själv är en usel scrapbloggare hehe.. så gör tvärtom så blir det en suverän blogg!
Massor scrapkramar Mia

lottagran sa...

En bra scrapblogg tycker jag ska innehålla inspirerande kort, bra tips och idéer. Är själv en dålig bloggare men försöker att lägga upp lite nya kort då och då.
Fina saker du lottar ut, hoppas på en vinst!
Kram
Lotta

Kellis sa...

Oooh så svårt! Men...en bra blogg... Den ska innehålla mycket inspiration, tips på bra länkar kanske? Gärna tips på olika tekniker, tänker utifrån mig själv som nybörjare! Men framför allt, en bra scrapblogg ska innehålla glädje och kärlek till scrapping!!

Kram/Kathleen

TinaB sa...

De enklaste är väl att instämma med alla andra.... För en scrapblogg kan innehålla så mycket. Både om Kort och LO, tips och hänvisningar var man sett något intressant. Bilder på scraprummet, hur man förvarar sina grejer och som någon skrev, visa misslyckade kort. För dom kanske inte är så misslyckade. Skulle oxå vilja ha någon sida där man kan fråga om olika grejer, något som man undrar över. Det behöver ju inte vara något avancerat, men sen kan bloggägaren ta upp det som en grej i bloggen. Ja jag hoppas att du förstår hur jag menar.
Tittade igenom dom 2 första sidorna i din blogg och du har jättefina sidor som man blir inspirerad av. Vill gärna vara med i utlottningen oxå.
Kram TinaB

Ulwa sa...

Hej!
En bra scrapblogg ska innehålla bra beskrivningar till de alster man lägger in. Det är alltid roligt at veta hur scrapparen har gått till väga och tanken med projektet.

Jenny Bergvall sa...

EN bra scrapblogg skall inspirera sina läsare med fina foton på sina skapelser. Punkt slut ;-)

Tack för din kommentar i min blogg. Vi har det skönt här ute nu.

Förstår att du lider lite så här på slutet av graviditeten. Jag led nästan hela min. Alla pratar om onda förlossningar men jag tycker nog att graviditetens smärtor var låååångt mycket värre. Men man hålla ut, för man vet vad som väntar, en liten gosunge som kramar hjärtat med sin närvaro.

KRAM o lycka!

Jaana sa...

En bra scrapblog ska ge inspiration, helt enkelt. Färdiga alster och idéer....jag tycker också att det är roligt att läsa lite om tanken bakom alstret.

Lycka till med nya lilla livet !

Lillamyy sa...

En scrapblogg tycker jag först och främst ska innehålla bilder på alster som bloggaren gjort, en blogg som speglar bloggaren och dennes stil.
Lite inspirationskällor och skisser. Resentioner på saker man använt och hur man tyckte det fungerade. Sen får det gärna komma in saker som inte har med scrapandet att göra också.

Anonym sa...

För mig ska bloggen framförallt innehålla inspiration i form av layouter, kort eller annat. Om det slinker med ett och annat tips så är det ju roligt också, men det är framförallt inspirationen jag letar efter. Om det dessutom finns lite närbilder på detaljer så blir jag extra glad!
/Pernilla

Holgis sa...

Jag tycker att en bra scrap/kortblogg ska innehålla tips och trix man kan ha nytta av i sitt skapande och gärna lite alternativa och nyskapande skapelser.

Ullisenrullisen sa...

Hej! Jag tycker en scrapblogg gärna får vara personlig så man ser att det finns olika stilar och olika sätt att scrappa på. Det kommer fram bättre i personliga bloggar än på tävlings- och forumssidor där mångas alster blandas. Sen är det alltid kul att läsa om hur man kan gå tillväga med olika tekniker eller annat som ger inspiration tex ovanliga sätt att använda material på, eller bara snygga alster. Jag tycker dte är rba om man kan söka på layouter, kort och altrat för sig. Lycka till -fina alster du visar. enkel och tydlig layout på bloggen.

Anonym sa...

Jag tycker att en bra blogg bjuder på mkt inspiration,lite tips och idéer,gärna bilder från scraphörnor och förvaringslösningar,köptips,samt gärna en utmaning eller utlottning någon gång ibland!
Mvh KatarinaR

Margaretha sa...

Jag tittar ju jättegärna på alla fina kort som alla scrappare gör. Sen skulle jag vilja ha lite mer tips på hur insidan görs för att kunna stoppa in tex pengar eller nåt. Annars så "äter" jag allt med ögonen, det är så inspirerande att se vad ni andra gör. Du gör jättefina kort. Ha det bra !!!!!

linaliten sa...

En bra scrapblog tycker jag framförallt ska innehålla en massa bilder på alster! Sedan gör det inget om den uppdateras rätt kontinuerligt. ;)

rose-marie sa...

mycket bilder.. gärna skisser och utmaningar/tävlingar... det är väl sånt som gör att man ofta fastnar för en blogg och kommer tillbaka..

sen så är det ju även kul med lite nya fräscha idéer och tips på annorlunda pyssel... kanske lite mallar eller annat kul...

Annelie sa...

Ja, allt är väl redan sagt men jag tycker det är jättekul med olika tips & trix som jag sen kan utveckla på egen hand. Att se att olika saker kan användas på många olika sätt, som man kanske aldrig skulle kommit på tanken att prova själv :)
Lycka till med din blogg, det ser jättebra ut!

Lisa sa...

EN bra scrapblogg innehåller bilder på MASSOR med layouter, eftersom det är det jag själv gör! ;-))

Gärna länkar till andra bloggar med just detta!

Ha det gott!

Pernol sa...

Frutom bilder och beskrivningar på LOs, kort och annat alster tycker jag att en bra scrapblogg ska innehålla lite tips och trix. Lite svammel om det övriga livet är alltid kul att läsa också!
Vilken fin blogcandy du har! jag tar en lott och håller tummarna!

Lycka till med det nya lilla livet!
kramis
Pernilla

ica sa...

Hej! En bra scrapblogg ska vara personlig, innehålla många foton på det man skapat som LO, kort, altrat. Materiallista så man vet var man kan få tag i grejerna :) Gärna även tips på bra scrapprodukter, butiker och annan inspiration till läsarna. Skisser är också kul. Samt lite utlottningar och tävlingar förstås =)

Maarit sa...

Hejsan!

En bra scrapblogg har:
- tydliga foton av det man gjort
- förstoringar på detaljer
- förklaringar till hur det
är gjort
- vad man använt sig av
- lite om det personliga för det
blir man ju nyfiken på :)
- kanske att den som gör sidan arbetar på ett annat sätt än vad man själv gör, det ger nya tankar och inspiration till egna försök
- någon utmaning, men jag vet inte om jag skulle våga delta, hehe, i hemlighet på kammaren kanske

Din blog är bra, jag följde den gamla med !

Soliga hälsningar
Maarit
Soliga hälsninga

Mlorfen sa...

Jag tycker att en trevlig blogg innehåller en skön mix av dina intressen, scrapbooking, hemmaliv, annat pyssel och vardag.. sånt som jag känner igen mig i. Hellre beskrivande bilder och lite text än långa romaner.. :) Nu har jag börjat prenumerera på din nya blogg också - du är så otroligt inspirerande. Kram!

Tesa/Therese sa...

En blogg jag fastnar för ska innehålla härliga alster till att börja med sen gillar jag tips & tekniker och gärna ganska mångsidigt skapande. Tack för titten inne hos dig, mycket fint hittade jag här! Ha en fortsatt härlig helg! Kram

Tiggy sa...

Jag tycker en blogg skall vara stilren och lättläst. Inte för mycket ihoptryckt text utan radbrytningar och gärna bilder men inte för många.

Tutorials är jätteroligt att läsa med jämna mellanrum! Gärna med små bilder på dem mer invecklade stegen.

Sen tycker jag att en bra variation är det bästa. Ett alster ena dagen för att berätta om något roligt man hittat i scrapaffären nästa ungefär.

Lotta sa...

Åh vilket fint candy....hoppas jag vinner....

Ang. din fråga...Jag tycker att en bra scrapblogg ska innehålla bilder på alla fina alster som personen i fråga gör, gärna med en liten förklaring om det gjorts med nån viss teknik. Gärna lägga ut bilder på större inköp bla....

Jag tycker inte det är kul om det är för mycket text som är "ihop tryckt" Alltså utan radavstånd....

Sen är det kul om det kommer med lite andra bilder och lagom med text om personen själv och vad som händer i hennes liv....

En liten sammanfattning....lite gott och blandat med andra ord:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails