4 juni 2013

Snart tre

Då var det dags för en färgglad layout igen! :) Måste ännu en gång säga att jag älskar färgerna i My Mind´s Eye´s serie My Girl. Det är en färgstark serie med papper i tjejigt tema men ändå tufft...det är mycket blått, orange, gult och rött. Kul med en flickig serie papper som inte är rosa!!

Allt material som jag använt på layouten kommer från My Mind´s Eye´s serie My Girl. Jag har blandat mönstrade papper som både är 12" och 6" samt svart och rosa cardstock. Filtdekorationerna som jag använt är väldigt fina och välgjorda.


Allt material finns hos Engströms Artstudio!

Önskar er alla en fin solig vecka!

5 kommentarer:

Anna sa...

Åhhhh vilka härliga papper!! Kanonfin layout

Sommarkramen Anna

Hozzan sa...

Tack för att du deltar i Allt om Scrap´s Bloghop. Tack oxå för för gratulationen och att du gillat det jag skapat. Jag gillar din stil och har sett mycket fint skapat hos dig. Lycka till i Bloghoppen.

Helene Bogren sa...

Tack för din fina kommentar på min blog i samband med Allt Om Scraps bloghop! Så mycket fint du visar här på din blog! Det var kul att kika runt. :)

Sockergrynet sa...

Vilken underbart färgglad layout!! Så fin! Tack snälla för dina fina ord i min blogg och för att du deltar i Allt om Scraps bloghop!

Stephi sa...

å så snygg LO.Kolla in på Allt om scrap

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails