23 september 2009

Blomförvaring

Efter mycket funderande så har jag bestämt mig för att färgsortera alla mina blommor. Dels tar originalförpackningarna stor plats, dels så letar jag nästan alltid efter en viss färg på blomman jag ska ha.

Under sommaren så har min man snickrat en helt underbar altan. Jag har längtat sååå efter en riktigt skön uteplats och nu äntligen fick jag en...


När man snickrar en altan går det åt väldigt mycket trallskruv och skruven köps i plastburkar med handtag. Dessa burkar tänkte min man slänga men som tur var hann jag hitta dem i garaget. Jag diskade dem så att etiketterna försvann och sen har jag färgsorterat mina blommor i burkarna.

Jag är så himla nöjd med min nya förvaring...speciellt att det inte kostade mig något. Burkarna är snygga och lätta att ta med när man ska åka bort för att pyssla. Så ut i garagen med er och leta skruvförpackningar! :)

5 kommentarer:

Therese sa...

Hej! Vilka perfekta lådor din man köpt;) När kommer vinnarna till scrap-mässe-lotteriet dras? Är ju jättenyfiken:) Hoppas allt är bra med småtjejerna!

Scrapmoment Hellen sa...

Smart jobbat, tjejen!

Ingrid - Inola sa...

Visst är det fint och praktiskt med genomskinlig förvaring! Jag kan tipsa om att man kan få gratislådor i godisaffärerna också. Jag har plockat till mig ett antal sådana för pryttlarna i mitt pysselrum.

Cina99 sa...

Smart förvaring! Tyvärr lär inte nån snickra nån altan till min lägenhet :D men jag sparar idén!

malwa sa...

Smart! Det gäller ju att utnyttja de resurser som finns tillgängliga. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails