31 maj 2010

Tävlingsbidragen

Tusen tack till alla som har gjort så fina layouter! Jag har fått 11 stycken fantastiska bidrag till min utmaning i Bloggpartyt, 9 stycken uppfyllde kraven i den lilla twisten. Utmaningen löd...

Min utmaning är en skiss med twist...

Skapa en layout eller ett kort utifrån min skiss. Du får vända och vrida på den hur du vill, men man skall kunna se att det är denna skiss du har utgått ifrån.

Men lilla twisten är att ni måste ha med minst en fågel av något slag, något stämplat och något sytt. Sedan kan ni lägga till vad ni vill, men ni får inte ha med blommor. Klurigt va!?


Här kommer nu bilder på alla bidragen...



Juryn bestående av Ellen 5 1/2 år och min man Magnus kommer nu att utse en vinnare som presenteras här på bloggen fredag den 4/6 2010.

Visst är det spännande!?




30 maj 2010

Morsdag


I morse kl. 07:50 kom det två små flickor och sjöng för mig. De bjöd på Hallonmoussetårta. Mums vad gott det var! Vi satt alla i sängen och åt. Jag fick en teckning av Ellen och en elvisp. En present som passar bra till en husmor och var precis vad jag hade önskat mig! Vår gamla elvisp har nu gjort sitt efter 18 års trogen tjänst i köket.

En morgontrött Ellen äter tårta iklädd sin baddräkt som hon sovit i! :)


Siri var som vanligt morgonpigg och förstod inte riktigt varför vi andra satt och åt i sängen...

Efter den goda frukosten somnade jag och Siri om och sov en timme till. Sen gick dagen med en rasande fart...jag bloggade här, vi såg lite morgonTV, åt brunch, Ellen var på fotbollskola, vi flyttade in i Siris nya rum, arbetade i trädgården, Magnus klippte gräset, åt mat, Ellen var till simskolan, vi flyttade möbler, uppvaktade min mor och nattade två övertrötta barn.

Det blev en toppen fin dag! Ellen sa...Mamma idag är det din dag så du får göra som du vill!

29 maj 2010

Mer Hero Arts


Här kommer ett kort till som jag har gjort med stämplar från Hero Arts. Stämplarna kommer från ett litet kit som heter Bunches of thanks. Just nu säljs de till specialpris! Kortbasen är också från Hero Arts och har en vit insida vilket är praktiskt.

Flodadagen


Under lördagen den 29/5 är det stor fest i Floda. Kortmakaren är med och firar genom att ha finfina erbjudanden. I butiken i floda är det 20-50% på allt mellan klockan 10 och 14! I web-shopen hittar du utvalda varor under kategorien "Floda-dagen". Där gäller erbjudandena hela helgen!
Alla erbjudanden gäller på ordinarie priser och med reservation för slutförsäljning.
Välkommen att fira med oss!
Maria med personal

28 maj 2010

Hero Arts

Jag blir bara mer och mer kär i Hero Arts stämplar! De är så himla fina!! Denna vecka har Kortmakaren Hero Arts vecka med mängder med inspiration i bloggen och specialpriser på vissa utvalda stämplar.

Dessa kort har jag gjort med stämpeln Hello friend och jag har stämplat med Hero Chalk ink på båda korten. Det är en ny härlig stämpeldyna som Hero Arts har gjort i samarbete med Memories.


Ha en trevlig helg!

26 maj 2010

Mariposa

Vem skulle inte vilja vinna dessa underbara papper!! Här hos Magdas har man chansen...

Hoppas, hoppas...

24 maj 2010

Maja Design

Det är skönt att vara ute i god tid ibland! Idag ska jag visa er ett kort som jag har gjort till min lilla tös som fyller 1 år i början av juli. Kortet är 15 x 15 cm. Istället för ett stämplat motiv har jag använt ett gammalt bokmärke från 60-talet. Vi har fått en hel påse med gamla bokmärken av mina döttrars gudmor. Tusen tack Susanne!!! De är sååå fina!:)



På kortet har jag använt inte mindre än 4 olika papper från Maja Design CreaDiem. Det är helt underbara papper i så vackra färger! Det rosaprickiga blev jag helt kär i!:)



Allt material kommer från JP Hobby förutom Dymotexten och bokmärket.

22 maj 2010

Mitt första bloggade alster

Sara/SaGam har en utmaning på sin blogg...man ska visa upp sitt allra första bloggade alster. Klart jag hänger på...

Här kommer mitt allra första kort som jag bloggade 13 juli 2006...

Det var ett bröllopskort som jag gjorde till min mor på beställning. Stämplarna är från Panduro och bland de första som jag köpte. Tror jag har kvar stämplarna i någon låda...

Det vore roligt om fler ville hänga på utmaningen...

20 maj 2010

Student 2010


Den 16 juni stänger Scrapmoment.com för sommaren! Så junikittet har kommit redan nu! Det heter Student 2010. Det är ett kit packat med jätteläckra grejer för sommar och studenttider. EK Success puncher för detta kit är en stjärna. Alla som tar studenten är ju värda en stjärna!!

Scrapmoment.com har också en ny månadstävling ute nu. Denna gång är utmaningen ganska enkel, det gäller det att skapa ett student- eller examenskort... kort och gott! Mer om den kan du läsa här...

17 maj 2010

En dag på Skansen

Här kommer mitt första bidrag till utmaningen "Använd det du har". Idag har jag har gjort klart ett litet minialbum som har legat halvfärdigt i min låda i nästan två år. Förstår inte varför vissa saker är sååå svåra att göra helt färdiga...och inte blir det roligare när det ligger till sig heller...

Men nu så...

Passade på att använda MakroObjektivet idag när jag fotade. Det söta lilla blå hjärtat kommer från Scrapmoment.com.


16 maj 2010

Sjung om studenten...

Snart är det studenttider! Jag har gjort några studentkort med stämplar från Kortmakaren. Blommorna är ur en ask med bland annat blå och gula blommor från Petaloo.


Stämplar: Studentfilur och Student.



Stämplar: Ludvig som student och Student


På detta kort har jag använt stämplarna Studentfilur och Student. Cirkeln och ramen är stansade med dies från Spellbinders. Blommor från Petaloo Daisy Box med bland annat gula och blå blommor. Lite bling hör naturligtvis också till ett festligt kort.


15 maj 2010

Skisser och inspiration

Jag har gjort en liten bok med hjälp av min Bind-it-All. Jag har gjort en bok med skisser och inspiration som jag lätt ska kunna ta med mig på olika pysselträffar. Jag har skrivit ut skisser jag ritat själv och skisser jag hittat på nätet, layouter jag vill lifta och små tutorials samt tomma blad som jag skall fylla när jag får nya idéer...

Jag har skrivit ut skisserna på vanligt kopieringspapper och sedan skurit ner sidorna i storleken 12 x 13 cm. Till framsida och baksida valde jag en grön cardstock och vackra papper från Maja Design. Att dekorera med "tårtpapper" blir en söt effekt. Etiketten kommer från BoBunny a gift of love.

Blommorna var vita från början men jag har målat dem med tuschpennor i rött, rosa och grönt och satt på lite Stickles. Det söta bandet som "knorrar" ihop sig hör till mina favoriter!


Bokstavspärlor är roligt att använda! Den svarta texten är skriven med min privata Dymo.


Baksidan på boken blev bara dekorerat med det vackra pappret från Maja Designe Crea Dime. Allt material kommer från JP Hobby förutom min Dymo.


Slutligen tänkte jag inspirera er med en skiss ur min nya bok!

Titta in på JP Hobbys blogg i morgon så får ni se vad för nytt jag har skapat...

13 maj 2010

5 4 3 2 1...

Ni har väl inte missat Scrapmoments månadstävling? Denna gång gäller det att skapa ett kort eller en LO med någon sorts nedräkning på. Klicka HÄR för all info!

Elvis

Jag har använt distresser, Colorwash, embossingpulver och massor med bling! Kladda med färg är något som jag tycker mer och mer om...
Mamma vad har du gjort!? Frågade Ellen och tittade på mina händer när jag hämtade henne på förskolan den dagen när jag hade gjort detta kort!:) Ja, vad säger man...mamma har lekt lite...:)

12 maj 2010

Vintage storys



Bilder lånade från KappAhl


Jag har blivit kär!! Vi var in till KappAhl i helgen och då fick jag syn på deras kollektion Vintage storys. Det är helt underbara kläder för mor och barn inspirerat av 50-talet. De är sååå fina!! Köpte en liten vit kofta till Siri som hon kan ha över sina klänningar i sommar.

Systrar

Ett underbart fotografi och ett underbart papper från Maja Design, CreaDiem!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails