30 november 2009

Tiden går...

Hmmm...denna blogg är dåligt uppdaterad den sista tiden!! :( Men min tid räcker inte riktigt just nu till allt som jag måste, vill och borde göra! Så det gäller att prioritera...

Jag har en massa roliga projekt på G samtidigt som jag försöker få fint här hemma till jul.

Men lite pyssel finns det alltid tid för...

Jag har gjort en inspirations layout till Scrapmoments månadstävling. Som ni kan läsa om här! Jag har gjort en sida (8 x 8) till ett "kusinalbum" som jag har påbörjat. Magnus har tagit så mycket fina kort på mina systrars barn så jag vill gärna göra något fint av dem åt Ellen och Siri. Tänkte det skulle bli ett litet album som de kan titta i.


Här har jag scrappat om min systerdotter Möja. Jag har använt 3 mönstrade papper, tre band och tre blingstenar samt en söt liten figur jag köpt från Scrapmoment.

I morgon är det första december och i natt ska "tomten" komma och sätta upp paket utmed trappan...en paketkalender. Ellen ska få öppna ett paket om dagen ända fram till julafton. Jag har också en paketkalender med små scrapsaker som jag och en väninna har givit varandra...lite skoj ska man ha!

Återkommer i morgon med bilder av våra kalendrar!

Visst är det mysigt med december!?

16 november 2009

Snart är det jul...

Jag fick hem ett underbart dekorationskit från Scrapmoment. Månadskitet North Pole innehåller en massa fint som passar bra till julkort, jullayouter och annat.


Jag gjorde med hjälp av min BIA en liten bok "Familjens önskebok 2009" där jag tänkte att vi ska samla våra önskelistor inför julen. Tänkte att Ellen själv kan skriva och klippa ut bilder på saker hon önskar sig från alla leksakskataloger och klistra in i boken. Det är bra att ha allt samlat och så blir det ju ett roligt minne att bevara...

Älskar charms just nu! Denna är bara för söt...


Det blev också ett julkort i lite gammal stil.

De små snöflingorna i metall är sååå himla fina!

Till sist blev det en layout om "Lilla julafton" som vi firade förra året hos min syster Camilla. Jag gjorde en egen bård till layouten med de gulliga små granarna som man kan stansa ut med den stans som ingår i månadskitet North Pole.


Det blir effektfullt att sätta två knappar på varandra.

Ännu fler söta charms!


Scrapmoment har rea på charms hela november! Så passa på att fynda...


12 november 2009

Tjoohooo!

Fredag den 13/11 mellan kl:00.01-23.59 har Kortmakaren 20-70% rabatt i butiken och 15% rabatt i webshopen. (med reservation för slutförsäljning)

Skynda att fynda!

8 november 2009

Grattis pappa!

Allt material förutom notpappret finns att köpa hos Kortmakaren. Visst är ekorren söt!?

Idag firar vi alla pappor! Magnus har fått frukost på sängen och paket av Ellen och Siri. I eftermiddag ska jag och Ellen baka chokladmuffins med glasyr och choklad cookies för att bjuda Magnus på.

Nu har Ellen gått till en kompis och Siri som har fått sin första förskylning hoppas jag somnar snart så att jag kan pyssla lite. Fick hem sååå fina saker från Scrapmoment härom dagen som jag vill göra något fint med till jul.

Det blir en skön söndag!


3 november 2009

Santa's workshop mini album kit

I dag släpper Quickutz ett nytt gift set! Det verkar vara helt underbart. Det innehåller fina minialbum, ett snyggt alfabet och en massa "bra och ha" dies. Titta in på QK hemsida så får ni se...


Bild lånad från QK hemsida.

2 november 2009

Månadstävling hos Scrapmoment

Ni har väl inte missat Scrapmoments månadstävling för Oktober!?

Man ska inspireras av denna underbara bild...

Jag älskar dessa färger ihop...rosa, gult och orange.


Så här blev min tolkning av bilden...

Det blev en layout om mig och min yngsta syster när vi var gravida samtidigt i början av sommaren. Älskar dessa bilder på oss!


Jag tycker det är fint när man blandar olika typer av bokstäver i titeln.


De små söta fjärilarna finns att köpa hos Scrapmoment......liksom denna lilla söta figur!


Mer om tävlingen finns att läsa här!

Lycka till!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails